Andre produsenter

cover 100 140x200100 % ELGJAKT
Elgjaktfilmen fra den svenske produsenten Manollo Rodriguez' er endelig i Norge. Denne filmen har mange ventet på!

Dette er en vakker film om jakten på Skandinavias største vilt, elgen. Følg med Manollo og hans hunder på nervepirrende jakter i vakker svensk natur. Manollo kombinerer på mesterlig måte stemningsfulle naturscener med actionfylte nærkontakter med elg.

SE TRAILER

til nettbutikk


cover vrjakt 140x200VÅRJAKT PÅ BEVER
Våren er i full anmarsj og hva kan en ivrig jeger bruke tiden på? Jo, beverjakt.


I denne naturopplevelsen til Jaktfeber Film følger vi Rune Fåland og Kristoffer Gill sammen med lokale sørlandsjegere på jakt etter nye og flotte jakteventyr. Følg dem og la deg rive med i denne eventyrlige tiden der vårstemning setter sitt preg på "Jegerlivet".

SE TRAILER

til nettbutikk


cover namibia 140x200JAKTFEBER I NAMIBIA
I denne filmen blir du bedre kjent med de norske jegerne Kristoffer Gill, Rune Fåland, Terje Bergsaker og Rune Kyllingstad på jakttur i Namibia.

Den vakre naturen og det mangfoldige dyrelivet du får se i filmen, er noe som for mange jegere bare blir en drøm.Du får se stigende spenning og jaktfeber i møte med kjente og uventede situasjoner.

SE TRAILER

til nettbutikk


cover rreten 140x200ØRRETEN OG DØGNFLUA
En herlig film fra Mollan Media!

Klekkende insekter og vakende ørret er selve symbolet på rent vann og frisk natur. Men hvor lenge kan vi beholde denne idyllen?
Vi får se opptak av klekkende døgnfluer, og hvorfor de er unike i dyreverden. Vi ser de første hjerteslagene inne i ørretrogna, og ørretyngelen som bryter ut av skallet. Unike opptak av ørret som samarbeider i jakt på ørekyte. Dokumentert for første gang.

SE TRAILER

til nettbutikk


VEIEN TIL GRØNLAND
cover grnland 140x200En flott film om en fantastisk fisketur til Grønland!

Hvert år arrangeres det en sjøørretkonkurranse i Tønsberg i Vestfold. Konkurransen samler fluefiskere fra hele Norge, til en helg med nervepirrende fiske. Førstepremien i åpen klasse, og klassen for fluefiske, er en ukes fisketur til Grønland. Vi følger konkurransen, og drar deretter til Grønland med vinnerene Jørn og Morten. Sammen med resten av gruppa opplever de sin livs fisketur.

til nettbutikkcover p kastehold 140x200PÅ KASTEHOLD
I denne filmen får du følge Atle Brenden på jakt etter brunørreten med tørrflue!

Ved å kombinere actionfylte scener med naturskjønne øyeblikk vil man i løpet av filmens varighet få et innblikk i de fleste aspektene av det som gjør denne hobbyen så givende. Denne filmen tar sikte på å vise at med riktige forberedelser og en liten porsjon flaks kan selv uerfarne fluefiskere få fantastiske opplevelser. Med fokus på opplevelsen og spenningen rundt fisket vil denne filmen appellere til amatøren så vel som den erfarne fluefisker.

SE TRAILER

til nettbutikk
logo

Select your language

Språkene oversettes med en automatisk tjeneste. Jeg beklager hvis oversettelsene er noe upresise. 
til nettbutikk

Samarbeidspartnere

hausken

kun logo tekst

swazi